Merete

Merete - Du kan da også male!

Jeg var på besøg hos en veninde for nogle år siden. Hun fortalte at hun malede og viste mig nogle af sine billeder.

Jeg kiggede benovet på dem og var meget beæret over at hun forærede mig et lille maleri.

”Men du kan da også male” sagde hun.

Hvad mener hun? tænkte jeg ….. Male… det er da noget kunstnere gør.... Og jeg kan ikke en gang tegne..

Jeg havde tidligere beskæftiget mig med mange forskellige kreative ting i mit liv, men male... sådan med pensel og lærreder ... nej det havde jeg ikke forsøgt mig med. 

Men det må alligevel have rumsteret i mit baghoved for en dag i slutningen af 2012 fandt jeg et onlinekursus på nettet som tiltalte mig og jeg startede med at melde mig til et lille gratis kursus .. og så var jeg solgt. 

Først deltog jeg i et grundkursus hos Christina Christiansen fra: www.kreativakrylmaling.dk
Dernæst blev jeg tilmeldt Maleskolen 2.0 hos Christina, som jeg har lært supermeget af. CC er en meget inspirerende og positiv underviser som med stor gejst guider én igennem både alt det basale og en masse ekstra.
Efter 1 års pause fra maleskolen måtte jeg således tilbage igen i sommeren 2015.

Jeg har også haft fornøjelsen af at deltage på flere workshops hos Christina Kjelsmark på Sønderbygård i Vinderup  http://www.gallerigaarden.dk/  og hos Kit Albiniussen ved Sorø i 2014 og 2015
Christina er en meget anerkendt kunstner hvis billeder  min mand og jeg for længst havde forelsket os i på Midtjyllands kunstcenter. Så det var en oplevelse at få lov at lære af hende på disse workshops.
Jeg er nu medlem på ArtAcademy hvor jeg hele tiden lærer nyt og bliver udfordret og inspireret.

I 2015 blev det også til et endagskursus hos dygtige Ann-Lisbeth Sanvig i Freltofte, et hos inspirerende Lisbeth Krag Olsen i Bogense og en dejlig dag med Ulla Storm fra Assens.

I år 2014 var jeg medlem i Annes Atelier og fik god inspiration derfra...
Især var jeg glad for personlig feedback fra Anne én gang om måneden:
Jeg ser Annes atelier mest som et kunstnerfællseskab  med en del fokus på det at "blive til noget" mere end jeg ser det som en skole og er ikke længere medlem.

Jeg er langt fra at være professionel med tanker om at leve af min kunst. Jeg har ikke rigtig haft kræfter til at markedsføre mig selv  da det kan ofte være svært at kombinere sin passion med et krævende fuldtidsarbejde.
Men i 2016 håber jeg at komme lidt i gang med udstillinger. Jeg starter med min første udstilling i Bolbro Brugerhus i maj..

Jeg er altså hvad nogen måske lidt nedlandende vil kalde husmor-kunstner, men jeg selv vil betegne det som fritidskunstner. Jeg er blevet ganske bidt af det og kunne bruge meget mere tid ved mit staffeli end jeg har ... 

Jeg henter det meste af min inspiration i samvær med andre og i naturen og livet omkring mig. Jeg har - endnu ikke - lagt mig fast på nogen bestemt stil.
jeg er nok primært optaget af landskaber men maler dog også meget andet.

Jeg bliver rigtig glad, når folk ser min malerier og kommer med respons, som viser at jeg har vakt deres interesse.

Har jeg vakt din interesse er du meget velkommen til at kontakte mig enten via mail, kontaktformularen her eller på min blog: http://meretemaler.blogspot.dk/

 

 

Merete G Poulsen | 5690 Tommerup - Fyn | Tlf.: 64763700 | meretegp@gmail.com